De Avatar Cursus
10 acties - verandering

Monique Enhus

Vrijheidsbeluste wereldverbeteraar 

Ik heb in mijn leven veel wijze raad gekregen van succesvolle mensen. Enkel, ik was niet altijd bereid te luisteren en te leren. Ik had moeite met de etiquette van mijn ouders. Ik botste met het schoolsysteem. Ik vond maar niet de juiste partner. En ik maakte me lastig over de principes in de zakenwereld. 

Natuurlijk was het niet allemaal kommer en kwel. Er waren de toffe vrienden en vriendinnen. Mijn superzussen. De grote avonturen. Mijn wonderdochter. Het samenspelen in de volleybalcompetitie. Het succes als reclameprofessional. Het plezier om te ondernemen. De voldoening om mensen te helpen. 

Maar mijn honger naar een rechtvaardige wereld was nog niet gestild. Mijn drang naar vrijheid was nog niet voldaan. Mijn verlangen naar de utlieme waarheid nog niet ingevuld.

Je bent naïef. Je bent een dromer. Je laat je in de luren leggen.
Je moet eerst aan jezelf denken. Anderen zijn niet te vertrouwen. Je verliest je tijd. Blijf bij je corebusiness!

avatar-training

Avatar Training

Ik deed zelf de Avatar Training in 2002. Mijn ogen gingen open en mijn hoofd en hart vonden elkaar weer. Wat ik steeds buiten mezelf zocht, vond ik binnenin. Het was een bevrijdende, transformerende en aanmoedigende ervaring. De resultaten lieten niet lang op zich wachten. Professioneel kreeg ik een aanbod waar ik van omver viel. En mijn levenspartner diende zich aan.  

Natuurlijk kon ik het hierbij niet laten. Ik besloot om de voortgezette cursussen te doen en werd ook getraind en gelicenseerd om de cursus te geven. Nu werk ik in verschillende landen met een wereldwijd team van Avatar Masters die de cursus geven aan hun studenten.

De vrijheid waar ik naar op zoek was, creëer ik zelf. Vrede creëer ik zelf. Zelfs waarheid creëer ik zelf. Dit vermogen gun ik iedereen. Voor mij is dit de sleutel tot echte samenwerking in de wereld. 

Avatar®, ReSurfacing® en Thoughtstorm® zijn handelsmerken van Star’s Edge International. Alle rechten voorbehouden.